A Magyar Katolikus Rádió webboltjának teljes tartalmát ingyenessé tette

Forrás: MTI2020. 04. 01. 16:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több száz órányi hanganyagot, webboltjának teljes tartalmát ingyenessé tette a Magyar Katolikus Rádió a koronavírus-járvány idejére.

A rádió honlapján a bolt menüpont alatt (https://bolt.katolikusradio.hu/)hangjátékokat, kortárs és klasszikus, magyar és külföldi irodalmi művek feldolgozását, felolvasását, valamint meséket lehet hallgatni – közölte a Magyar Katolikus Rádió szerdán az MTI-vel.

A látogatók megtalálják a többi között a Gárdonyi Géza Egri csillagok című művéből készült 39 részes hangjátékot, Mikszáth Kálmán Beszterce ostroma című regényének hangjátékváltozatát vagy Móra Ferenc meséit.

A gyűjteményben jelenleg 40 mű, összesen több száz órányi hanganyag található.

A Magyar Katolikus Rádió a koronavírus idején is próbálja lehetőségeihez mérten a közjót szolgálni – írták, hozzátéve, hogy már korábban közzétették az online hallgatható evangéliumokat, és a hittanoktatást segítő műsorokat vezettek be.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.