A #meetoo tépázta Havas lesütötte a szemét

Amikor borkaizni kellett, akkor habzó szájjal vetették bele magukat a témába.

2020. 02. 03. 18:14
null
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb szexbotrány borzolta a kedélyeket a magyar közéletben. Történt, hogy egy hangosan ellenzéki újságíróról, Perjés Zoltánról kerültek elő (pontosabban voltak fent egy ideje az interneten) erősen 18+ kategóriás fotók. Itt és most nem maguk a fényképek az érdekesek.

Az viszont igen, hogy a Jobbikhoz köthető N1TV égisze alatt futó műsorban, amelyet a Hír TV Szabadfogásának mintájára hoztak létre, Perjés műsorvezetésével rendszeresen hordja le a kormányt a meghívottak nagy többsége. A legutóbbi adásban azonban Havas Henriknek kellett átvenni a stafétát.

„Tegnap este tudtam meg, hogy én fogom vezetni ezt a műsort, hogy miért, az most annyira nem fontos” – mondta Havas szemlesütve, kerülve a kamerát, se ezzel le is tudták a témát.

Meglepő. Amikor borkaizni kellett, akkor az ott jelen lévő nagybetűs újságírók, mind habzó szájjal, szinte kéjjel vetették bele magukat a témába.

Most, hogy a jobbikhoz köthető N1TV műsorvezetőjéről kerültek elő a fényképek – melyek között Perjést nem csak bizarr helyzetben, de „érdekes”cigarettával is láthatjuk –, nos, akkor totális csend a válasz: Perjés, a szókimondó vagány el sem jött, Havasnak csak félmondatra tellett, a többi, függetlenségére és elfogulatlanságára oly büszke újságíró(?), publicista(?) meg hallgat, mint süket disznó a búzában.

Ez az igazi ciki, nem Perjés fényképei!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.