A parlamenti kocsmai stílus háttérbe szorítása a célja annak a törvénymódosításnak

A parlamenti kocsmai stílus háttérbe szorítása a célja annak a törvénymódosításnak, amellyel szabályoznák a képviselői jogokat – jelentette ki Czunyiné Bertalan Judit kormánypárti képviselő a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A politikus kifejtette: a ellenzék részéről kormánypárti politikusokat ért becsmérlő megnyilvánulások nem a képviselői véleménynyilvánítás kategóriájába tartoznak.

Forrás: Hír TV2019. 11. 22. 16:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt mondja az ellenzék, hogy azon a bizonyos, munka törvénykönyvének záró szavazásán a kormányoldal nem engedte meg az obstrukciót, tehát nem engedte szóhoz jutni az ellenzéket, illetve, hogy kifejtse az álláspontját, nem tárgyalták érdemben azokat az indítványokat, amelyeket benyújtottak. Mennyire lehet számolni ennek a törvénynek a visszatartó erejével ezek után a kijelentések után? – kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető.

Azt gondolom, hogy azok a parlamenti képviselők, akik egyébként is a választók megbízásából és az esküjükhöz híven végzik a dolgukat azok ezután sem számíthatnak semmiféle a módosítás alatt lévő vagy a ma tárgyalt szabályozásnak a következtében, akik viszont úgy gondolják, hogy a Parlament egy „akcióhely”, ahova bemennek és úgy hívják fel magukra a figyelmet és úgy viselkednek, hadd idézzem mert néha bent az ülésteremben olyan hangulat van, mintha egy kocsmában lennénk, ahol bármilyen kifejezést, trágárság, ocsmányság, közönségesség belefér. Ez egy hétköznapi normál értelemben vett munkahelyen sem megengedett – mondta Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.