Aláírásgyűjtést indít a kommunális adó eltörléséért Gödöllőn Kolozs Csaba polgármesterjelölt

Programjának első pontjaként a kommunális adó eltörlését hirdette meg Gödöllő Fidesz-KDNP által támogatott független polgármesterjelöltje csütörtökön.

Forrás: MTI2019. 06. 27. 18:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kolozs Csaba a város központjában újságíróknak elmondta: az adóintézkedés megvalósításához aláírásgyűjtést indítanak. Úgy fogalmazott: szövetségre hív minden gödöllőit, hogy együttes erővel töröljék el a kommunális adót, amely minden családot 15-25 ezer forintos teherrel súlyt a városban.

A polgármesterjelölt álláspontja szerint az adóra három éve, bevezetésekor sem volt szükség, mert a csaknem 10 milliárd forintos városi költségvetés nem teszi szükségessé.

Mint mondta, a gödöllői költségvetésből helyes tervezés mellett mindenre jut, ami az itt élők számára fontos. „Nem a gödöllőieknek kell finanszírozni a városvezetés egyéni, személyekre szabott ambícióit.”

Kommunális adó helyett – folytatta – olyan fejlesztéseket hoznának a városba, amelyekből minden eddiginél nagyobb bevétel származik, ennek következtében pedig nem fog hiányozni az összeg a költségvetésből, és a pénz családoknál maradhat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.