Angard: saját fundamentumával megy szembe a baloldal

Súlyos politikai ára lesz az ellenzéki következetlenségnek – mondta Gajdics Ottó az ECHO TV Angard című műsorában annak kapcsán, hogy Karácsony Gergely a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz. Egy olyan ember, aki a hatalomért cserébe szembemegy a korábbi elveivel, nem alkalmas városvezetőnek – jelentette ki a Karc FM főszerkesztője.

Forrás: MTI2019. 02. 07. 14:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Iszonyatosan kellemetlennek nevezte G. Fodor Gábor Karácsony Gergely Hír TV-s szereplését. A Századvég Alapítvány elnöke elvtelennek tartja a Párbeszéd főpolgármester-jelöltjét. Tulajdonképpen működik, amit az ellenfelei mondanak a baloldali politikáról, hogy pénzért és hatalomért mindenre képesek. Tényleg az ördöggel is cimborálnának, hogy leváltsák Orbánt – fűzte hozzá. G. Fodor szerint ez egy nagyon rögös út, amelyen válaszok kellenek. A válasz azonban felháborító, tarthatatlan és újabb magyarázatot kíván.

Závecz Tibor úgy látja, nagyon fura helyzetben van a baloldal. Keresi azokat a fogódzókat, amelyekkel föl lehet nőni a politikai erőviszonyok tekintetében a Fideszhez. A Závecz Research alapító-ügyvezetője szerint a baloldal főpolgármester-jelöltje a Jobbik nélkül nem tud nyerni.

G. Fodor Gábor erre reagálva közölte: nyers haszonelvű szemlélete a politikának, hogy a baloldal képes elfelejteni a Jobbik kínos, nemzeti szocialista hagyományokra hajazó egyébként antiszemita kijelentéseit, amelynek az elutasítása a baloldali politika egyik fundamentuma.

Tóth Csaba szerint Karácsony Gergely azzal követett el hibát, hogy bement a Hír TV-be.

A Századvég Alapítvány elnöke megrökönyödését fejezte ki a Republikon Intézet stratégiai igazgatójának magyarázata kapcsán.

Súlyos politikai ára lesz az ellenzéki következetlenségnek – fogalmazott Gajdics Ottó. A Szabad Föld hetilap és a Karc FM rádió főszerkesztője. hozzátette: aki gondolkodik, az a Hír TV-s interjú után belátta, hogy nem szabad egy olyan emberre szavazni, aki szembemegy a saját elveivel, csakhogy nyerjen.

Megjegyezte: Karácsony Gergely bohóckodásra való, nem pedig városvezetésre.

Az ilyen embert el kell távolítani a közéletből.

A teljes adás megtekinthető az ECHO TV weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.