Aradszki András: Mindenki, aki teheti, oltassa be magát!

„Ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát.” – hívta fel a figyelmet a szérum fontosságára a másfél hónapja kórházban fekvő, de immár a gyógyulás útjára lépett Aradszki András az Érdi Híreknek adott exkluzív nyilatkozatában.

Veres László István
Forrás: Érdi Hírek2021. 01. 11. 9:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Aradszki András országgyűlési képviselő is elkapta a koronavírust, ami miatt kórházba, sőt gépi lélegeztetésre kényszerült. Az elmúlt időszak nagy részét az intenzív osztály fertőző részlegén töltötte altatásban, ám a szervezete hihetetlen erőről tett tanúbizonyságot, és leküzdötte a betegséget. A kereszténydemokrata politikus az Érdi Híreknek elmondta: nehéz, embert próbáló heteken van túl.

„Istennek hála, már a gyógyulás útján járok. Hálás szívvel mondok köszönetet a családomnak, Dr. Merkely Béla rektor úrnak, Dr. Gál János úrnak, a SOTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika igazgatójának, a fiatal, okos és gyors döntéseket hozó orvosoknak, a kedves nővéreknek, gyógytornászoknak, a pszichológusnak, a munkatársaknak, akik szakszerűen gondoskodtak ötven napig rólam, hiszen nélkülük nem tudtam volna legyőzni ezt az alattomos és veszélyes vírust” – üzente a lap hasábjain. Aradszki András hozzátette, hogy hálás szívvel mond köszönetet Erdő Péter bíborosnak, Maklári István plébánosnak, Hajdu Ferenc vikáriusnak, Illéssy Mátyás atyának, Mojzer György plébánosnak, a Regina Mundi ciszterci apátság és Teréz anya nővéreinek, Szabó Gyula atyának, Szigeti atyának, Baki Ilona és Literáty Zoltán református, valamint Labossa Péter evangélikus lelkipásztoroknak, a Mária Rádió munkatársainak, a KDNP és Fidesz-frakció tagjainak, a kedves munkatársaknak, minden jóbarátjának, munkatársának, minden kedves ismerősének és a jó szándékú embereknek, hogy imádkoztak, szorítottak gyógyulásáért.

„Isten áldását kérem életükre! Az orvosok most rehabilitációs intézetben fejezik be ötvennapos, intenzíven eltöltött gyógyításomat. Legyenek nagyon óvatosak, elővigyázatosak, mert ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát. Én pedig igyekszem mielőbb haza” – fogalmazott Aradszki András.

A hírt mások mellett Hollik István is megosztotta Facebook-oldalán, aki azt írta: „Örülök, hogy a gyógyulás útjára léptél, András! Kívánom mihamarabbi gyógyulásodat! A koronavírus sajnos mindannyiunk életében jelen van, ezért vigyázzunk egymásra, és amikor elérhető, oltassuk be magunkat!”

Emlékezetes, hogy amíg Aradszki András a kórházban az életéért küzdött, Bősz Anett, a Demokratikus Koalíció országgyűlési frakciójának tagja, Érd jelenlegi polgármesterének felesége a közösségi oldalán arról értekezett a híveinek, hogy mindig kapott az alkalmon, hogy támadhassa Aradszkit, és most azért várja a felépülését, hogy az általa képviselt politikájával együtt „agyagba döngölhesse”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.