Az ellenzék kilopatja a postaládákból a konzultációs íveket

A baloldal el akarja hallgattatni a magyar embereket – mondta a Parlamentben Hollik István.

Forrás: MTI2020. 06. 29. 18:04
HOLLIK Istvn; NACSA Lrinc
Budapest, 2020. június 12. Hollik István, a KDNP-s képviselõ felszólal a Magyarország 2021. évi központi költségvetésérõl szóló javaslat általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. június 12-én. Mögötte frakciótársa, Nacsa Lõrinc. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila Forrás: MTI/Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István a KDNP országgyűlési képviselője napirend előtt a Parlamentben arról beszélt, hogy a baloldal – amely szerinte kivonta magát a járvány elleni védekezés alól – most a nemzeti konzultációt támadja.

A kormánypárti képviselő felhívta a figyelmet: Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők törvénysértő módon arra buzdítanak, hogy az emberek ne töltsék ki a nemzeti konzultációt, de arról is kikerült egy felvétel, hogy egy baloldali aktivista kiveszi más postaládájából az ívet és ellopja.

Vagyis a baloldal mára odáig jutott, hogy nemcsak Korózs Lajos-féle kamuvideókat gyárt, hanem a nemzeti konzultációs íveket kilopatja mások postaládájából, így akarja elhallgattatni a magyar embereket, hogy ne tudják elmondani véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, a magyar gazdaság szuverenitásáról és az unokáinkat eladósító második Soros-tervről – jelentette ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.