Az Index függetlensége

Bajban van az a fránya mutató.

Nagy Árpád
2020. 06. 22. 19:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pánik van és félelem. Zörögnek a bőröndök, csomagol a balliberális újságírók hada. Remegő lábakkal csoszognak be az Index szerkesztőségébe a mindentől és mindenkitől, fűtől (?) és fától független újságírók, hogy a tényektől és a valóságtól is független cikkeiket kiizzadják.

Eddig minden áldott napjukat ez a függetlenség táplálhatta – majd elfelejtettem, meg az objektivitás! –, amely most állítólag veszélybe került.

Bámul is a fél világ a szabadindex.eu oldalra. Én is. Sőt érezve aggodalmam a galaxisok sorsát meghatározó üggyel kapcsolatban, Samu kutyám is csak cselleng fel s alá az udvarban étvágytalanul, és kedvenc labdájára is szomorúan néz, már vakkantani sincs kedve. Tudja jól, nincs értelme a világmindenség működésének, ha az Index mutatója nem a független tartományban nyugszik.

De a helyzet még ennél is bonyolultabb, és megvallom, a probléma értelmezésnek ennél a pontjánál fel is adom, hiszen a mutató nem a „NEM FÜGGETLEN” tartományban van, hanem a „VESZÉLYBEN”-ben.

Így most az Index éppen független is meg nem is…

Én ezt nem értem. Tanácstalan vagyok.

Nem elég, hogy nem vagyok képes eldönteni, merjem-e olvasni a nem független, de nem is nem független írásokat, azt sem tudom, mit mondjak Samu kutyámnak.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.