Az orwelli idők megérkeztek, készüljünk a bozótharcra!

Hogy ki a soron következő, és mikor vágják el a torkát, az szinte mindegy is.

Nagy Árpád
2020. 02. 20. 15:16
An illustration picture shows a Google logo with two one Euro coins
An illustration picture shows a Google logo with two one Euro coins, taken in Munich January 15, 2013. REUTERS/Michael Dalder (GERMANY - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY) - RTR3CH3L Fotó: Reuters

Hogy ki a soron következő, és mikor vágják el a torkát, az szinte mindegy is.

Letiltották a PestiSrácok YouTube-csatornáját és Google-fiókját. Na és?! Ez is hír? Biztos valami illetlent publikálnak, megérdemlik, gondolhatja most számtalan, önmagát ballib információs burokba záró ember.

A szólásszabadság odaát a balliberális oldalon persze szent, de kizárólag az ő szólásuk szabadsága, a választások pedig csak akkor demokratikusak, ha ők nyernek, minden más esetben választási csalás miatt dübörög a teljes magyar ellenzéki tábor, olyannyira, hogy hullámai (vagy epicentruma?) elérnek másik kontinensekre is.

És maradjunk csak ennél a két tételnél, a sajtószabadságnál és a tiszta választásoknál, mert ezek azok az értékek, amelyek nélkül szabad gondolkodás, a szabad döntéshozás, így szabad ember sem létezhet. Ha a kettő közül bármelyiket ellenőrizetlenül, diktatórikus módon, minden jogszabályt, etikai normát felrúgva befolyásolják, akkor ott a tisztességes versenynek nincs esélye.

Ennek fényében nézzük meg, mi történt.

Csak a száraz tényeket vegyük figyelembe, kizárva mindenféle pártosságot és ideológiát.

– Minden indoklás és figyelmeztetés nélkül a Google letiltott, letörölt egy YouTube-csatornát, amely Magyarországon jogszerűen működött, magyar embereket tájékoztatott és semmilyen szabályt nem sértett meg.

– Minden indoklás és figyelmeztetés nélkül a Google letiltott, letörölt egy e-mail fiókot, amely Magyarországon jogszerűen működött, magyar embereket tájékoztatott és semmilyen szabályt nem sértett meg.

A miértre pedig „csak” azért nem volt válasz, mert a cég hallgatott. A hallgatás is mondanivalót hordozott. Azt üzente: senkik vagytok!

Majd érkezett egy egyelőre semmivel sem bizonyított, általános állásfoglalás:

„A YouTube zéró toleranciát gyakorol minden olyan tartalommal szemben, amely a gyermekeket szexuálisan kizsákmányolja vagy kihasználja. Egyértelmű irányelveink vannak az ilyen tartalmakkal szemben, minél gyorsabban eltávolítjuk azokat, valamint jelentjük a hatóságoknak, a kapcsolódó csatornát pedig azonnal töröljük.

A közösségi Irányelveink...”

Hatósági feljelentésről pedig semmi hír.

Az elképesztő az egész történetben nem az, hogy ezt megteszik, megtehetik, hiszen az elmúlt választásokon már megszokhattuk, hogy percenként tolják nemcsak a választók arcába a Gyurcsány-Dobrev házaspár valamelyik kampányanyagát, vagy klónjaik, strómanjaik videóit, kampányüzeneteit, de a fiatalkorúakat is ugyanúgy megcélozták. Kiváló préda számukra egy középiskolás, aki egyik-másik haladó hangadó tanártól, vagy érzékenyítő „civil” előadáson már szinte langyosra puhult, megtanulta a saját fehér és biológiai neméből adódó szégyenérzetet kellően kezelni, a másságot pedig becsülni, magasztalni, ráirányították figyelmét a bevándorlókkal szembeni toleranciára és a hagyományos értékek maradiságára. A 14-en túliak, de még a 18-on inneniek társaságánál is az online játékoknál, az Instagramon, a Google keresőben, meg persze a Facebookon is, és a YouTube csatornákon hálózatosodva tolják a mézzel leöntött, de lelket mérgező anyagokat. Készítik fel a jövő nemzedéket a színes liberális világra, alakítják ki bennük a megfelelő szemléletet, hipnotizálják őket, és már csak a hívószó kell a megfelelő, egyelőre ismeretlen személytől, aki a tömegeket az urnához szólítja.

Az ehhez szükséges csatornákat előkészítették, a Halálcsillag kész, a kísérleti nyúl szerepét pedig a PestiSrácoknak szánták.

Igen, a történetben az az elképesztő, hogy itt minden bizonnyal egy kísérlet folyik. A választásoktól még illő távolságban kipróbálnak egy technológiát, amely a birtokukban van, és a Sith Nagyúr várja a reakciót. Ha nem lesz kellő erejű, mértékű, akkor szabad a pálya, pontosabban, az eddig is meredeken a ballib felé billenő online világ teljesen egyoldalúvá válik, mert annyi csatornát hallgattatnak el ezután, amennyi majd éppen szükséges lesz ahhoz, hogy a 2022-es választásokon nyerjenek.

A félelmetes ebben, hogy ehhez elegendő számukra egy-egy (vezetői?) utasítás a Google vagy a Facebook központjából, és egy-két végrehajtó, akik technikailag megvalósítják a kiiktatást.

Hogy ki a soron következő, és mikor vágják el a torkát, az szinte mindegy is, megéltünk már kisebb-nagyobb szúrásokat a torkunk környékén az eddigi választások során, de van egy viszonylag rövid, a konzervatív médiumokat tartalmazó lista, amelyen szereplők kivégzésével egész biztosan olyan erővel moshatnák a választók agyát ellenzéki oldalról, amely elég a győzelemhez.

A teljesség igénye nélkül, ezek az Origo, a Magyar Nemzet, a 888, a Pesti Srácok, a Mandiner, a Demokrata, a Hír TV, a Magyar Hírlap, na és a nem véletlenül ballib kereszttűzben működő közmédia online csatornái.

Félreértés ne essék, a jelenlegi arány a ballib orgánumok javára (Index, 24.hu, Hvg, 444, Napi.hu, ATV, Népszava, 168 Óra, Magyar Narancs, Élet és Irodalom, Hócipő ...) távolról sem 50-50 százalék, jelenleg is háromnegyed (!) az egynegyed ellen, választási időben pedig talán 80-20-ra is emelkedik. De, mint azt eddig tapasztaltuk, ez sem elég a szánalmas ballib politikusok siserehadának, akik most a Google és a Facebook köldökzsinórján csüngnek, hogy egyáltalán esélyük legyen ebben a már így is egyoldalú, tisztességtelen versenyben labdába rúgni.

Márpedig a cél, a 2022-es választás tapintható közelségbe érkezett, és ez csak a kezdet. Ez az, amit már látható módon, pofátlanul a képünkbe tolnak, és közben köpnek a magyar törvényekre, a szólásszabadságára, a demokráciára, hogy lássuk, hozzájuk képest mekkora senkik vagyunk!

Kérdés, hogy megfelelően hatékony, és kellő erejű válaszcsapásra kész-e a magyar jogrend, egyáltalán tehet-e valamit az ilyen online diktatúra ellen?

Ha nem, akkor hamarosan a legrosszabb idők következnek, mert az online tér teljes elfoglalásával a demokrácia megszűnik, az emberek a 100 százalékban rájuk szórt információ, a manipuláció hatására majd azt választják, akit a Google és a Facebook irodáiban szeretnének. 2022-ben vagy 2026-ban megvalósulhat az Arab Tavasz mintájára a csendes, szintén háttérből irányított Magyar Tavasz, a konzervatív értékrendet képviselő újságírók és emberek pedig bozótharcra rendezkedhetnek be, ha egyáltalán túléljük a várható liberális diktatúrát.

 

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.