Blanka, csak óvatosan!

Nehogy áldozattá váljon!

Juhász Attila
2019. 10. 03. 16:35
null
Forrás: Facebook (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök-jelöltként épp két éve megbukott szegedi polgármester ezúttal az önkormányzati választáson egy kiskunfélegyházi egyéni választókerületben induló, trágár beszédéről ismertté vált Nagy Blanka oldalán tűnt fel egy, a közösségi portálra felkerült kép tanúsága szerint, nem túl nagy érdeklődés mellett megtartott demonstráción.

Ahogy az már korábban nyilvánvalóvá vált, Botka László számára a csongrádi megyeszékhely maradt az utolsó menedék: ha itt veszít, politikai karrierjének végleg leáldozhat, ezért aztán mindent bevet. A lehetőségek szerinti minél több logó mellett most egy jobb sorsra érdemes, de meglehetősen kétes irányba elinduló fiatal lányt is zászlajára tűzött.

Mostanra azonban az is nyilvánosságra került, hogy Botka környezetében feltűnhetnek olyan emberek, akik hölgyeket pofoznak, úgyhogy a jó Blankának azért adnánk egy tanácsot: Csak óvatosan ezekkel!

Fotó: Facebook (képernyőfotó)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.