Budai Gyula Gyurcsánynak: Mi a véleményed Czeglédy Csaba 6,3 milliárdos lopásáról?

A fideszes honatya kritikus Facebook-kommentben kérte Gyurcsány Ferenc véleményét „Czeglédy Csaba 6,3 milliárdos lopásáról”.

Mukatársunktól
2021. 05. 26. 17:04
null
20200209 Budapest Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke 16. évértékelő beszéde. Fotó: Teknős Miklós (TEK) Magyar Nemzet Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc holdudvarának zavaros pénzügyeivel szembesítette a DK-elnököt Budai Gyula. – Gyurcsány Ferenc Ferenc testvér, ha már lopásról beszélünk, mi a véleményed a házi ügyvéd, Czeglédy Csaba 6,3 milliárdos lopásáról?

Tudod, azokról a milliárdokról beszélek, amelyek a DK párt kasszájába kerültek, és ezekből finanszíroztátok a kampányokat! – írta a fideszes országgyűlési képviselő. Mi a helyzet – folytatta – Klárika gyanús kölcsön szerződéseivel, amikor közel 300 millió forintot adott az Altus európai uniós pályázati pénzből Czeglédy cégének? – Vagy mi helyzet a sukorói telekbizniszben betöltött szerepeddel, amikor az a szerencsétlen Tátrai Miklós vitte el a balhét helyetted?! Te Feri, mi lenne ha előbb a saját házad táján söprögetnél, és ha ott rendet tettél, akkor foglalkozz mással, addig pedig maradj csendben és ne igyál annyit, mert félrebeszélsz! – fogalmazott a kormánypárti honatya.

Az eset előzménye az volt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök egy tegnapi Facebook-bejegyzésében azt a kérdést tette fel, hogy Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet. A csatolt videóban Gyurcsány Ferenc ominózus szónoklatából hallhatók részletek, amelyekben arról beszélt, hogyan hazudtak és tévesztették meg a választókat. Felelősségének beismerése helyett Gyurcsány támadással reagált a kommentszekcióban.

– És te hol voltál, mikor a Fidesz szétlopta az egész országot? – írta jobb híján a DK-elnök. Erre

először Kocsis Máté reagált, a Fidesz frakció-vezetője a következő szavakkal tette helyre Gyurcsányt: – Magánál nagyobb hamis gazembert nem hordott hátán a föld. A politikai öröksége után még ki meri nyitni a száját?

A poszt úgy folytatódott, hogy „Segítek emlékeztetni: rablóprivatizáció, ellopott állami vállalatok, fillérekért elcsencselt ingatlanok, eladósodott ország, becsapott és tönkretett családok, hazug költségvetés, kormányzatba épült alvilági körök, vérfürdő Budapest utcáin. Ez a maga szűk mérlege. És még az otthona is egy lopott ház. Vastag az a bőr nagyon. Sose feledje:

utolsó csepp vérünkig fogunk harcolni maga ellen. Proszit!”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.