Cáfolja Karácsonyt a BKV is

Karácsony Gergely az index.hu-n megjelent nyilatkozata a 3-as metróval kapcsolatban felháborító valótlanságokat tartalmaz – írja reagálásban a BKV Zrt.

Forrás: BKV Zrt.2019. 10. 09. 15:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony nyilatkozata a 3-as metróval kapcsolatban felháborító valótlanságokat tartalmaz:

„Karácsony Gergely az index.hu-n megjelent nyilatkozata a 3-as metróval kapcsolatban felháborító valótlanságokat tartalmaz, mely nemcsak tájékozatlanságról árulkodik, hanem félrevezető és megtévesztő is. A teljességgel alaptalan nyilatkozattal szemben az igazság az – ahogy azt az „M3 metróvonalát kiszolgáló metrókocsik korszerűsítéssel egybekötött felújítására és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások és eszközök szállítása” című 2015-ös pályázatnak már csak a címe is tartalmazza –, hogy a tenderkiírás eleve felújításról szólt. A BKV a pályázatot nyilvános nemzetközi tender keretében, átlátható módon, a munkát határidőre befejezve, több száz munkavállalója szakszerű közreműködésével bonyolította le. A fentiek alapján a BKV munkavállalói számára határozottan sértőek a cikkben leírtak, és tekintettel arra, hogy az interjúban megjelent állítások rágalmazó és becsületsértő jellegűek, megfontoljuk a megfelelő jogi lépések megtételét.”

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.