Deák Dániel: Hosszú távú kérdésekkel foglalkozott a miniszterelnök

Az aktuálpolitikai csatározásokon felülemelkedve, hosszú távú kérdésekkel foglalkozott a miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédében – mondta a XXI. Század Intézet vezető elemzője hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Forrás: MTI2020. 02. 17. 15:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök évértékelő beszédeiben visszatérő elem, hogy olyan bejelentéseket tesz, amelyek akár több évtizedre is meghatározzák Magyarország jövőjét – fűzte hozzá Deák Dániel.

Tavaly a demográfiai program, a családvédelmi akcióterv pontjait jelentette be, idén pedig ismét konkrétumokról beszélt a klímavédelmi akcióterv kapcsán – közölte.

A beszéd nemcsak víziót nyújt, hanem világos programpontokat ad, amelyekből megtudtuk, hogy melyek lesznek a kormányzati munka sarokkövei az elkövetkező években – mutatott rá Deák Dániel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.