Deutsch Tamás: Brüsszel élesítette a Soros-tervet

Videóüzenetben reagált Deutsch Tamás az Európai Bizottság bevándorlók befogadásáról szóló, kedden bemutatott cselekvési tervére. A kormánypárti EP-képviselő hangsúlyozta: ha Magyarországon a Gyurcsányék vezette bevándorláspárti baloldal kerülne hatalomra, akkor hazánkból is nagyon gyorsan bevándorlóországot csinálnának.

Csókás Adrienn
Forrás: Facebook2020. 11. 25. 16:29
null
A Fidesz–KDNP EP-delegációjának vezetője aláhúzta, készek a párbeszédre Fotó: Genevieve ENGEL Forrás: Európai Parlament
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi, a bevándorlást elutasító magyarok a Soros-terv útjában állunk, ezért mindent bevetnek ellenünk. Senkinek ne legyen kétsége afelől, ha Magyarországon a Gyurcsányék vezette bevándorláspárti baloldal kerülne hatalomra, akkor hazánkból is nagyon gyorsan bevándorlóországot csinálnának – hangsúlyozta Deutsch Tamás, a Fidesz Facebook oldalára feltöltött videóüzenetében. A Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációvezetője emlékeztetett, hogy kedden a brüsszeli bizottság bemutatta a bevándorlók befogadásáról szóló cselekvési tervet. Az integrációs stratégiáról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Az Európai Bizottság szerint fel kell számolni az akadályokat, amelyek gátolják a bevándorlók befogadását az európai társadalomba. Mindez Deutsch Tamás szerint azt jelenti, hogy

Brüsszel élesítette a Soros-tervet, vagyis több millió migránst akarnak rákényszeríteni a tagállamokra.

Mint fogalmazott, a bevándorlók tömeges befogadását célzó tervnek három fontos eleme van. Az egyik, hogy a következő években azonban még több migránsra van szükség. Magyarul, Brüsszel köntörfalazás nélkül kimondta, hogy bevándorló kontinenssé szeretné tenni Európát, és sem fizikai sem jogi akadályt nem akar látni a több tízmillió Európába tartó migráns útjában.

Ylva Johansson, belügyekért felelős uniós biztos egész pontosan úgy fogalmazott: Sok migráns van Európában, a következő években azonban még több migránsra lesz szükség, ugyanis az európai egy öregedő társadalom, amelynek hamarosan munkaerőre lesz szüksége.

A biztos asszony megszólalása az alábbi linken hallgatható meg.

Másodszor: a bevándorlóknak a lehető leggyorsabban szavazati jogot akarnak adni – folytatta Deutsch Tamás.

Magyarul, a baloldal, a bevándorláspárti erők színtiszta politikai érdekből nyílt társadalmat, azaz vegyes társadalmat akarnak, és a migránsokból saját szavazóbázist akarnak építeni szerte Európában.

Harmadszor: a migránsoknak mindenfajta segélyt akarnak fizetni az európai, köztük a magyar emberek pénzéből – magyarázta videóüzenetében a fideszes politikus, aki szerint a zsarolás része az uniós pénzek politikai feltételekhez kötése is.

– Brüsszel ebben is Soros megrendelését teljesíti, hiszen Soros György már 2015-ben kiadta a parancsot, hogy ne adjanak uniós pénzt azoknak a tagállamoknak, amelyek nem telepítenek be migránsokat az országukba.

Mindaz amiről az elmúlt években beszéltünk, lépésről lépésre világossá válik. Brüsszel és a bevándorláspártiak további több millió migráns betelepítésére készülnek, és minden országra rá akarják ezt kényszeríteni – fejtette ki.

Bár Brüsszel tegnap meghirdetett cselekvési tervét hivatalosan nem a közelmúlt terrorcselekményei ihlették, abban olyan célok köszönnek vissza, miszerint az európai tanárokat képessé kell tenni a multikulturális osztályokban való tanításra, illetve, hogy a bevándorló hátterűek mentális egészségének kiemelt figyelmet kell szentelni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.