DK-s zsarolás miatt nyomoznak

A tavalyi országgyűlési választásokra készülve egy hangfelvétel szerint a DK-s Varju László pénzt ajánlott fel Horváth Imrének, hogy az Újpesten népszerű, volt MSZP-s politikus lépjen vissza a javára.

Magyar Nemzet
2019. 07. 20. 9:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Választás rendje elleni bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást csütörtökön a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) annak a hangfelvételnek a tartalma alapján, amelyben költség- és kártérítést, illetve egyéb „okosságot” ajánlott fel tavaly februárban, az ország­gyűlési választásokra készülve Gyurcsány Ferenc párttársa, Varju László parlamenti képviselő Horváth Imrének, hogy az Újpesten és Káposztásmegyeren népszerű, volt MSZP-s politikus lépjen vissza a javára – tudta meg a PestiSrácok.hu.

A DK alelnöke az egyórás felvételen minden lehetséges módon megpróbálta manipulálni, presszionálni Horváthot, akinek számos alkalommal a szemére vetette: ha nem lép vissza a DK javára, akkor egyértelműen a Fideszt támogatja, „Fidesz-bérenc”, és majd mindenki annak is fogja tartani. Horváth a zsarolási kísérlet ellenére sem állt kötélnek, és biztosította Varjut, hogy egyéni baloldali jelöltként indul az ország­gyűlési választáson.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.