Eperjes Károlyt is megfertőzte a koronavírus

A Kossuth-díjas színész családja körében kapta el a fertőzést, november eleje óta nem állt színpadon.

Forrás: hvg.hu2020. 11. 21. 11:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Imádkozom Eperjes Károlyért, aki szintén küzd a vírussal. Az ő egészségére, tüdejére is nagy szükség van, és nemcsak neki, hanem mindannyiunknak!” – írta kedden a Facebook-oldalán Böjte Csaba szerzetes, aki szintén elkapta a fertőzést, és csütörtökön egy budapesti kórházba kellett szállítani.

A Pesti Magyar Színháznál – ahol Eperjes vendégművészként több szerepet is játszik – megerősítették az értesülést, hozzátéve, hogy tudomásuk szerint a Kossuth-díjas színész nem a színházban, hanem családja körében kapta el a koronavírust. A színház a betegség miatt még november elején lemondta az előadásokat, amelyekben Eperjes is szerepelt. Azóta, mint elmondták, egyetlen próbán vagy előadáson sem vett részt. Tájékoztatásuk szerint a színházra is érvényes protokoll szerint két negatív Covid-teszt után veheti majd fel újra a munkát. A Hvg.hu megkereste Eperjes Károlyt is, aki annyit mondott a portálnak: „Már kifelé vagyok belőle.”

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.