Történelmi bejelentéseket tett Orbán Viktor

Történelminek értékelte Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) elnöke az ECHO TV Jó reggelt című műsorában az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett hétpontos családvédelmi akciótervet.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 11. 12:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ficsak-alapító egyebek között fantasztikus vívmánynak nevezte, hogy bevezetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását, hogy minden 40 év alatti nő, aki első házasságát köti, a közös élet kezdéséhez 10 millió forint összegű kedvezményes kölcsönben részesülhet.

A törlesztés az első gyermek érkezésekor három évre felfüggesztésre kerül, a második gyermek érkezésekor újból három évre felfüggesztésre kerül, és a tőketartozás harmadát nem kell visszafizetni, ha pedig a harmadik gyerek is születik, akkor a kölcsön további részét teljes egészében elengedésre kerül – ismertette Király Nóra, aki szerint így minden pár érdekelt lesz abban, hogy minél hamarabb nagycsaláddá váljon.

A Fiatal Családosok Klubjának elnöke a családvédelmi akciótervben ismertetett pontok közül külön kiemelte, hogy a jövőben azok az asszonyok, akik legalább négy gyermeket szültek és neveltek, életük végéig mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól. Itt nemcsak egy anyagi, hanem egy erkölcsi megbecsülésről is szó van. Gyakorlatilag az állam kifejezi a tiszteletét, tehát egyedülálló és példaértékű ez a bejelentés – közölte.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.