Fidesz: A bevándorláspárti ellenzék szembe megy a magyar választókkal

A „bevándorláspárti ellenzék” totálisan szembe megy a magyar választókkal – így reagált a Fidesz hétfőn az MTI-nek reagálva Ujhelyi István és Jávor Benedek sajtótájékoztatójára.

Forrás: MTI2019. 04. 15. 15:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ujhelyi István arról beszélt: a magyar választók és Európa jövőjét szem előtt tartva, legjobb szakmai tudásuk szerint dolgoztak az Európai Parlamentben (EP) az elmúlt öt évben. Jávor Benedek közölte, az európai alapértékeket megsérti a magyar kormány és ez már nemcsak magyar ügy, Európa egészét fenyegeti.

A Fidesz közleményében azt írta: a baloldal „bevándorláspárti” európai parlamenti képviselői a magyar választók akaratával szemben politizálnak. Ujhelyi István és Jávor Benedek arról „elfelejtett beszámolni”, hogy az elmúlt öt évben minden egyes brüsszeli bevándorláspárti javaslatot megszavaztak, annak ellenére, hogy a magyar emberek többször egyértelművé tették, hogy nem támogatják a bevándorlást.

„Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon” – szögezte le a Fidesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.