Fidesz: Gyurcsányék is feliratkoztak a Soros-listára

A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) is feliratkozott a Soros-listára, a májusi választáson a bevándorláspárti erők oldalán akarnak bejutni az Európai Parlamentbe (EP).

Forrás: MTI2019. 02. 22. 18:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője bejelentette: Dobrev Klára vezeti a pártjuk EP-listáját.

A Fidesz közleményében kiemelték, a májusi választáson a DK a bevándorláspárti erők oldalán akar bejutni az Európai Parlamentbe, hogy ott továbbra is segítse a bevándorlást fokozó brüsszeli terveket. A DK jelenlegi EP-képviselői – Niedermüller Péter és Molnár Csaba – mindezt eddig is aktívan tették.

Közölték továbbá: Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.