Fidesz: Gyurcsányék megkeserítették a nyugdíjasok életét

Azok beszélnek a nyugdíjról, akik kormányzásuk alatt elvettek egy havi nyugdíjat, hagyták azt leértékelődni, folyamatosan emelték a rezsit és megszorításokat vezettek be – szögezte le a kormánypárt.

Forrás: MTI2019. 06. 03. 20:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsányék megkeserítették a nyugdíjasok életét, kormányzásuk alatt a többi között elvettek egy havi nyugdíjat – áll a Fidesz hétfői közleményében.

A kormánypárt arra reagált, hogy Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) frakciószóvivője hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján pártja nevében arra szólította fel a kormányt, hogy a nyugdíjak kiszámításakor ne csak az inflációt, hanem a bérek változását is vegye figyelembe.

Fidesz kommünikéjében úgy fogalmazott: azok a Gyurcsányék beszélnek a nyugdíjról, akik kormányzásuk alatt elvettek egy havi nyugdíjat, hagyták leértékelődni a nyugdíjakat, sorozatos rezsiemelésekkel és megszorításokkal keserítették meg a nyugdíjasok életét.

Leszögezték: a Fidesz kormányzása óta garantált a nyugdíjak értékének megőrzése, minden évben biztosított az inflációkövető nyugdíjemelés.

„Sőt a magyar gazdasági növekedésnek köszönhetően nyugdíjprémiumot is tudunk fizetni” – áll a kommünikében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.