Fidesz: Meg kell szüntetni a migránskártyaprogramot!

A kártyák megszüntetése Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánypárt programjának egyik fontos pontja a bevándorlás megállításáért – hangsúlyozta Böröcz László.

Forrás: MTI2019. 04. 10. 13:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A migránskártyaprogram megszüntetését sürgette Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

A politikus közölte: a brüsszeli bizottság nyilatkozata szerint nagyon sikeres a migránskártyaprogram, a Fidesz szerint viszont meg kell azt szüntetni, mert segíti a migrációt és veszélyezteti Európa biztonságát.

Hangsúlyozta, hogy a migránskártyák megszüntetése Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz programjának egyik fontos pontja a bevándorlás megállításáért.

Úgy tűnik azonban – mondta Böröcz László -, hogy a brüsszeli bizottság nem megállítani, hanem fokozni akarja a migrációt, ezért „titkolózik a programról”, egyetlen kérdésre sem ad egyenes választ. Így a mai napig nem tudni, hogyan kaphatott migránskártyát a terroristavezér, hogy kik bonyolítják le ezt a programot, és hogy „hány, Haszan F.-hez hasonló terroristáról tudnak még, aki kapott migránskártyát” – tette hozzá a Fidesz képviselője.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.