Gyerekeknek magyarázza a BBC, hogy több mint 100 nem van

Továbbra is gőzerővel folyik a gyerekek érzékenyítése, a genderlobbi vonatára ezúttal a BBC ült fel.

Forrás: 888.hu2021. 01. 26. 9:39
null
Forrás: 888.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is gőzerővel folyik a gyerekek érzékenyítése, a genderlobbi vonatára ezúttal a BBC ült fel.

A Daily Mail beszámolója szerint a 9–12 éves korosztályt megcélzó program megdöbbentő állításokat tartalmaz, többek között azt, hogy „több mint 100 nemi identitás létezik”.

Az „Identitás – A szexuális és nemi identitások megértése” (Identity – Understanding Sexual and Gender Identities) című filmet a közszolgálati csatorna honlapján a kapcsolati és szexuális oktatási csomag részeként kínálják.

A műsorban arról értekeznek, hogy a transzneművé válás egy olyan eszköz, amellyel a gyerekek „boldoggá” válhatnak, és hogy állítólag a különböző nemi identitások közé tartozik a „genderqueer”, a „pánszexuális” és a „kétnemű” is.

A filmben látható, amint egy gyerek megkérdezi a kapcsolatok- és szexuálisnevelés-tanárát: „Hány nemi identitás van?”

A tanár így válaszol: „Sok nemi identitás létezik. Tudjuk, hogy van férfi és nő, de több mint 100, és lehet, hogy még több nemi identitás létezik.”

Elhangzik az is, hogy néhányan úgy érezhetik: két különböző nemük van, így az emberek azt gondolhatják, hogy kétneműek.

A gyerekek érzékenyítése hatalmas felháborodást váltott ki.

David Kurten, aki indul a londoni főpolgármester-választáson, Twitter-oldalán fakadt ki: „A BBC-nek nem kellene tudománytalan hülyeségeket tanítania a gyerekeknek a genderqueer-elméletről. Két nem létezik, nem 100.”

– írta.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.