Hárman rendőrkézen az érdi balhézók közül + videó

A verekedés következtében egy ember meghalt, egy férfit állapota pedig továbbra is válságos.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2020. 08. 15. 14:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb három férfi került rendőrkézre, akik a július végén történt eldurvult vita résztvevői lehetettek. Az ügy előzménye szerint Érden az Iparos úton két többfős társaság verekedett össze, amelynek következtében egy ember meghalt, egy férfit állapota pedig továbbra is válságos.

A történtek után a Pest megyei rendőröknek az elkövetők egy részét sikerült azonosítaniuk, egyiküket emberölés bűntettével, a többi résztvevőt csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsították meg, azóta letartóztatásban vannak.

A nyomozást folytatva – a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködésével – sikerült augusztus 14-én hajnalban még két férfit elfogni. B. Krisztófer és R. István őrizetbevétele után a rendőrök Székesfehérváron elfogták F. András 28 éves enyingi lakost. Mindhármukat csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.