Hét kilogrammnyi marihuánát találtak egy taxiban a rendőrök Gyálon

Mintegy hét kilogramm marihuánát találtak a rendőrök egy taxiban Gyál külterületén – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a Police.hu honlapon.

Forrás: MTI2020. 10. 31. 15:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint egy kábítószer-kereskedő a taxisofőr jelenlétében az autó csomagtartójába pakolta a drogot Gyál külterületén egy ipari parknál lévő erdős területen. A két férfit elfogták.

A 33 éves budapesti férfi, a díler lakásán további 178 gramm marihuánát, nagy mennyiségű kábítószergyanús anyaggal szennyezett műanyag tasakot, valamint készpénzt foglaltak le. A 29 éves taxisofőr vecsési lakásán a nyomozók szintén találtak kábítószergyanús anyagot és pénzt, azokat lefoglalták.

A dílert jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette, míg társát bűnsegédkénti elkövetés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.