Hétfőn kezdődik a budapesti Bélatelepi út és a Csévéző utca felújítása

Forrás: MTI2019. 05. 07. 23:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn kezdődik a XVII. és XVIII. kerület határán lévő Bélatelepi út és Csévéző utca felújítása – közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-vel.

A közleményben azt írták, a felújítás miatt az autósoknak sávszűkítésre és sebességkorlátozásra kell számítaniuk. Napközben jelzőőrök irányítják majd a fogalmat, éjszaka viszont a nappal lezárt szakaszokon is lehet közlekedni.

Egyes építési ütemek alatt a Csévéző utcához északról csatlakozó utcák zsákutcák lesznek – ismertették.

A közlemény szerint a várhatóan októberig tartó munkálatok során többek között kijavítják az úthibákat, ahol szükséges, kicserélik a teljes pályaszerkezetet, a buszmegállóknál kiszélesítik a utat, akadálymentesítik a járdákat, kapubejárókat és felújítják a vízelvezető-rendszert.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.