Hírességek segítik a kormány tájékoztatókampányát

A „vigyázzunk egymásra” képkeretet népszerűsítette Facebook-posztjában Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, aki kiemelte: hétfőtől kezdve videókban mondják el a legfontosabb tudnivalókat.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Facebook2020. 03. 13. 18:04
SZENTKIRÁLYI Alexandra
Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőtől hazai hírességekkel figyelemfelhívó kampányt indítunk, amelynek célja, hogy minél többen hasznos és megbízható információkhoz jussanak a koronavírussal kapcsolatban.

Felemelő és megindító látni, hogy mi, magyarok, ha baj van, összefogunk, figyelünk és vigyázunk egymásra. Jó érzés volt az is, hogy a kampány résztvevői első szóra, mindenféle tiszteletdíj nélkül, örömmel csatlakoztak ehhez a célhoz.

A következő héttől kezdve videókban mondják el a legfontosabb tudnivalókat, legyen szó akár a megelőzésről, akár a hiteles tájékozódásról.

Mutassuk meg, hogy sokan vagyunk és vigyázunk egymásra, használjátok ti is a „vigyázzunk egymásra” képkeretet itt, a Facebookon!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra! – írta a Facebookon Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

https://www.facebook.com/alexandraszentkiralyi.gov/photos/a.118169763030900/139412027573340/?type=3&theater

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.