Hollik István: Arra kérjük az ellenzéket, ne terjesszen hamis információkat!

Az ellenzék ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy az Európai Unió támogatást biztosít Magyarország számára a koronavírus elleni védekezéshez. Ez ugyanis nem igaz.

Forrás: Facebook2020. 03. 28. 18:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az ellenzék ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy az Európai Unió támogatást biztosít Magyarország számára a koronavírus elleni védekezéshez. Ez ugyanis nem igaz. Brüsszel semmilyen új forrást nem biztosít Magyarország számára. Ezzel szemben csak eddig 245 milliárd forintot fordított a kormány a koronavírus elleni védekezésre. Ez ráadásul egy felülről nyitott keret, azaz minden forrás biztosított a magyar emberek egészségének megvédésére és a járvány okozta károk enyhítésére. A Fidesz-KDNP ezért szeretné megkérni az ellenzéket, hogy ne terjesszen hamis információkat. Ilyen nehéz helyzetben összefogásra van szükség, nem pedig rosszindulatú félretájékoztatásra!” – mondta a Facebookra feltöltött videójában Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.