Így is lehet

Novák Katalin mutatja az utat.

2019. 10. 11. 8:18
Vekerdy Tams
Budapest, 2015. február 8. Vekerdy Tamás pszichológus beszél a Magyar Civil Becsületrend ünnepélyes átadásán a budapesti Petõfi Irodalmi Múzeum díszteremében 2015. február 8-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egész ország által ismert gyermekpszichológus, Vekerdy Tamás halálhíre volt az egyik legtöbbet tárgyalt téma Magyarországon, a sajtóban és az internetes térben.

A sors úgy akarta, hogy ez éppen az önkormányzati választást megelőző kampány kellős közepén történjen. Annak a kampánynak a kellős közepén, amely valószínűleg az eddigi legmocskosabb kampány. Most ne is menjünk bele, hogy miért az.

Vekerdy Tamás munkásságát nagyon sokan ismerik és elismerik idehaza. Olyanok is, akik az elhunyt pszichológus bizony karcos politikai megnyilatkozásaival semmilyen szinten nem értettek egyet.

Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára is megemlékezett az elhunyt szakemberről. „Meghalt Vekerdy Tamás. Tudom, hogy politikai értelemben nem ugyanabba a táborba tartoztunk, de hálás vagyok neki azokért a gyermekpszichológiai könyvekért, melyekből magam is sokat tanultam. Isten nyugosztalja!” – írta Novák Katalin.

A tudomány, a művészet, a sport és még nagyon sok más terület ugyanis át tudja hidalni a nézet- és véleménykülönbségeket. Még egy ilyen kampány idején is.

Így is lehet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.