Ingyenes kisbuszos járatok a budafoki pinceprogramokra

Ingyenes buszjárattal indul a Budafoki Pincejárat augusztus 1-jén. A pincékben és a Duna-parti vendégváró helyeken zenés programokkal, pincesétákkal és borkóstolóval várják a vendégeket.

2020. 07. 27. 13:40
null
Egészen különleges nedűket is meg lehet kóstolni Fotó: MTI/Turbéky Eszter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Herman Ottó Intézet jóvoltából ingyenes helyi kisbuszkörjárattal szállítják majd a vendégeket a budafoki pincékbe és vendéglátóhelyekre augusztus 1-jén. A Budafoki pincejárat programjaira óránként indulnak a buszok a XXII. kerületi városházától. A kisbuszokra hat fő fér fel, és kettő fog belőlük közlekedni váltásban a rendezvény idején. A Záborszky Pincében borkóstolóval egybekötött pincesétákat szerveznek, és jó idő esetén az egykori pestiskápolnát is megtekinthetik a látogatók.

A Várszegi Pincészet borteraszán különleges hangulatú borkóstoló és látványkonyha várja a vendégeket. A Törley Pezsgőmanufaktúrában a vezetett pincelátogatások mellett este fellép a Swing á la django, a Myrtill és a Swinguistique, miközben Molnár Zoltán Anamorf roma portrék című kiállítása is megtekinthető. A Duna-parton, a Vasmacska terasz étteremben gasztroest lesz, ahol a „pincejárat” jelszó bemondásával tíz százalék kedvezmény és egy pohár bor jár. A Sauska Pincészetnél szintén különleges pincetúrát szerveznek, pezsgőkóstolóval. A DunaFok Szabadidőközponton működő DP BBQ büfében a Budafoki Borlap válogatását ízlelgethetik a vendégek. Várja a látogatókat a Barlanglakás Emlékmúzeum is, ahol a tárlatvezetés mellett Berendi Nándor harmonikajátéka szórakoztatja az érdeklődőket.

A további részletekről IDE kattintva található tájékoztatás.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.