Ismét lecsapott a szocik vasökle

Egy további elvtárs közelít a Gyurcsány-féle hajó felé?

2020. 03. 04. 14:12
null
Forrás: HÍR TV - képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Komjáthi Imre szoci alelnök, aki eddig botrányaival és még véletlenül sem a politikai teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, úgy érezte, feltétlenül mondania kell valami nagyot.

Lelki-pszichikai akadálynak nevezte a magyar határkerítést, ami szerinte csak azért jó, hogy a magyar emberek ne féljenek – hozta le a Hír TV.

Szavait nehéz értelmezni, hiszen a szoci álláspont szerint a migráció csak álprobléma. Tehát miért is kellene félnie a magyar embereknek egy álproblémától?

Lehet, hogy a török-görög határról érkező felkavaró felvételek felnyitották a szocik szemét is, és megváltoztatták a véleményüket?

Esetleg arról lehet szó, hogy Komjáthi elvtárs is elkezdett teperni, hogy Gyurcsányék őt is átvegyék a szocik süllyedő hajójáról a DK kalózhajójára?

Így megy ez mostanság.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.