Jakab jókorát rúgott a Fidesz szavazóiba

A kör bezárult.

2019. 06. 19. 16:34
JAKAB Pter
Budapest, 2019. február 10. Jakab Péter jobbikos parlamenti képviselõ beszédet mond az ellenzéki pártok Értékelni jöttünk! címmel meghirdetett tüntetésén a Szent György téren Orbán Viktor évértékelõ beszéde után 2019. február 10-én. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakab Péter a parlament legalpáribb, legbárdolatlanabb – Tordai Bencével van nagy versenyben – képviselője, meglehetősen primitív felszólalásával ismét bizonyította, hogy nem véletlenül került a Jobbik mostanra abba a megalázó pozícióba, hogy mára a legkisebb ellenzéki párttá amortizálódott.

Jakab, aki már korábban az Országgyűlésben és több TV műsorban is lejáratta magát és a pártját is, ezúttal, ha lehet még messzebbre ment.

Azt állította Orbán Viktornak címzett beszédében, hogy egy zacskó tésztáért szavaztak a Fideszre az emberek, majd ezt alátámasztandó vitt is egy tésztacsomagot a miniszterelnöknek.

A jobbikos képviselő, ezzel a meglehetősen sértő performanszával nem a miniszterelnököt sértette meg, hanem a kormánypártokra szavazó választópolgárokat.

Gyurcsányék határon túliakat becsmérlő mondatai és Bangóné patkányozása után, a Momentum főpolgármester-jelöltje Kerpel-Fronius Gábor nevezte agyhalottnak Magyarországot, most pedig Jakab rúgott egy jókorát a Fidesz-KDNP szavazóiba.

Az ellenzéki kör végérvényesen bezárult.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.