Joggal várhatjuk, hogy a nemzetközi lejárató kampányt fejezzék be

Remélem, hogy az igazság pillanatát felismerik azok is támadtak bennünket – írta Varga Judit.

Forrás: Facebook/Varga Judit2020. 06. 18. 12:36
VARGA Judit
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A magyar demokráciáért és jogállamiságért aggódóknak szeretném jelezni, hogy 2020. június 18-án 00:00 órakor Magyarországon megszűnt a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet. Míg számos más uniós tagállamban továbbra is különleges jogrend van életben, Magyarországon a veszélyhelyzetnek hivatalosan is vége. Az igazság pillanata, ahogyan Věra Jourová alelnök asszony nevezte, elérkezett – kezdte Varga Judit a közösségi oldalán.

– Remélem, hogy az igazság pillanatát felismerik azok is, akik egy világjárvány kellős közepén alaptalanul támadtak bennünket. Ha bocsánatkérésre nem is számíthatunk, joggal várhatjuk, hogy a hisztériakeltésben élen járó szervezetek a példátlan és összehangolt nemzetközi lejárató kampányt fejezzék be – hangsúlyozta a miniszter.

– A magyar védekezés sikeresebb volt, mint Nyugat-Európa több országában. A hatékony fellépést a koronavírus törvény tette lehetővé, ami csak addig maradt hatályban, ameddig az indokolt volt. Pontosan úgy, ahogy azt a kezdetektől fogva állítottuk. A járvány nem múlt el, a járványügyi védekezés második szakaszára felkészültünk.

– Mi továbbra is a cselekvésben hiszünk, nem az álhírgyártásban! – zárta szavait.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.