Karácsony alkalmatlansága bizonyított tény

Csőd, napi egymilliós parkolási veszteség, beteljesületlen pályázatok, vesztegetés, zsarolás, szocialista irányítás, ezeket tudja felmutatni Zugló polgármestere.

Magyar Nemzet Online
2019. 10. 12. 11:34
null
Ami kiszivárgott, azt már nem lehet visszaszívni. Az elhangzottakkal magát járatja le az ellenzék Fotó: Mirkó István

Csőd, napi egymilliós parkolási veszteség, beteljesületlen pályázatok, vesztegetés, zsarolás, szocialista irányítás, ezeket tudja felmutatni Zugló polgármestere.

Karácsony már bizonyított. Csőd, napi egymilliós parkolási veszteség, beteljesületlen pályázatok, vesztegetés, zsarolás, szocialista irányítás.

Alkalmatlansága eredményeként ezeket tudja felmutatni Karácsony Gergely, mint polgármester. Igen, rá bízná a fővárost az ellenzék

– írja az Origo portálon megjelent elemzés.

Zuglót a csőd szélére juttatta

Karácsony Gergely polgármestersége alatt Zugló pénzügyileg megsemmisült – olvasható a portál cikkében.

Karácsony Gergely Zuglóban már „bizonyított”
Fotó: Mirkó István

Dokumentumok és képviselő-testületi anyagok is bizonyítják, hogy 2 milliárdos hitel tartja életben a kerületet. Példátlan módon adósságrendezési eljárás indult a kerület ellen.

Az önkormányzat rengeteg kifizetetlen számlát tol maga előtt, mindennapos, hogy nem fizetik ki a megrendelt munkákat, szolgáltatásokat, és tartoznak mindenki felé. A külső beszállítók kifizetetlen számlái is halomban állnak a városházán

– idézi fel a tényeket az írás.

Titokzatos fekete lyuk nyeli el a zuglói parkolási pénzeket

Hónapok óta ismert, még sincs rá semmilyen magyarázat, hogy vajon mi az oka annak, hogy egyedül Zuglóban veszteséges a parkolás. Más kerületekben a parkolás az önkormányzat egyik legfőbb bevételi forrása, Karácsonyéknál úgy állították fel a rendszert, hogy a pénz nem bejön az önkormányzatnak, hanem kimegy onnan.

Egy parkolóautomata fenntartására tízszer annyit költenek, mint más kerületek. Mindez napi egymillió forintos kárt okoz a kerületieknek.

Titokzatos fekete lyuk nyeli el a zuglói parkolási pénzeket, amelyekről Karácsony Gergely hónapok óta nem hajlandó színt vallani – fogalmaz az Origo cikke. Arról nem beszélve, hogy a botrány kirobbanásakor a képviselő-testület bár megszavazta, hogy a helyzet rendezéséig legyen ingyenes a parkolás a lakosságnak, miközben Karácsony Gergely ezt hónapok óta nem hajtja végre.

Karácsony csak báb, aki hagyja magát dróton rángatni

Karácsony Gergelyt láthatóan még a saját oldalán is mindenki dróton rángathatónak, gyengének tartja. Az embernek az az érzése, hogy ő csak a kirakatba tett szépfiú, akit azért tartanak, hogy mások nyugodtan bizniszezhessenek. Ez igaz Zuglóban, és azon túl is.

A kerületben közismert, hogy Zugló valódi ura a szocialista Tóth Csaba

– állapítja meg az Origo cikke.

Fotó: youtube képernyőfotó

A portál szerint az ő pénzügyi felségterülete Zugló, Tóth Csaba pedig Karácsonyt kihasználja és sakkban tartja. Ez kiderült abból a kiszivárgott felvételből is, amelyen Karácsony maga mondja el, hogy mindig is mérges viszonyban álltak, és Tóth Csaba többször megfenyegette őt és a családját,

ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak (...), tudnék mesélni néhány sztorit

– mondta akkor Karácsony.

Az Origo elemzése teljes terjedelmében ide kattintva érhető el.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket pedig IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.