Kásler Miklós: Hazugság, hogy leállíttattam a Dél-pesti Centrumkórház projektjét

„Hazugság, hogy telefonon egy, a frontvonalban dolgozó kollégákat érintő projekt leállításra kértem volna a Dél-pesti Centrumkórház vezetését” – írta Kásler Miklós.

Magyar Nemzet
2021. 02. 25. 10:41
KÁSLER Miklós
Kásler Miklós, az egész társadalom nevében mondott köszönetet a pedagógusoknak a járvány idején tanúsított helytállásukért Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tegnap ismét egy álhír jelent meg a magyar nyilvánosságban. Hazugság ugyanis, hogy telefonon egy, a frontvonalban dolgozó kollégákat érintő projekt leállításra kértem volna a Dél-pesti Centrumkórház vezetését” – írta csütörtökön Facebook-oldalán Kásler Miklós.

Az álhír, amelyet az emberi erőforrások minisztere megcáfolt, a Hvg.hu portálon jelent meg tegnap. Az írás szerint az ARC-plakátkiállítás szervezői védőruhára ragasztható portrékat csináltak volna a Dél-pesti Centrumkórház orvosairól, hogy a betegek láthassák, ki kezeli őket. A lap információi szerint ezt Kásler Miklós nem hagyta jóvá, ezért egy nappal a meghirdetett dátum előtt a fotózást lefújták. A Hvg.hu megkeresésére Fodor Attila, a Dél-pesti Centrumkórház kommunikációs vezetője azt írta, hogy a szervezők sem a kórház vezetőségét, sem a kommunikációs osztályt ezzel a kezdeményezésükkel kapcsolatban hivatalosan nem keresték meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.