Képekkel, videókkal köszöntötték az ünnepet a kormánypárti politikusok

Varga Mihály pénzügyminiszter a máriaremetei Szent Korona-dombról kívánt áldott karácsonyt.

Hertelendy Gábor - Kreft-Horváth Márk
Forrás: Facebook2020. 12. 24. 14:28
null
Fotó: TRIEBER JULIA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szenteste napján több első vonalbeli vezető is posztolt közösségi oldalára.

– A karácsony meghívás arra, hogy a mindennapok hullámveréséből figyelmünket a voltaképpenire fókuszáljuk!

– mondta Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes közösségi oldalára feltöltött rövid videójában fejtette ki, hogy mit jelent számára a karácsony, és mindenkinek áldott, békés, szeretetteljes ünnepeket kívánt.

Varga Mihály, pénzügyminiszter a választókerületéből, a máriaremetei Szent Korona-dombról jelentkezett be az ünnep alkalmából.

– A Megváltó születésnapján is nagyon fontos, hogy gondoljunk egymásra, szeretteinkre – ne feledjük, a szeretet figyelmes is! – üzente posztjában Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.

Varga Judit igazságügyminiszter egy családi fotóval jelentkezett. A felvétel tanúsága szerint a miniszter teljes családjával együtt készítette el az ünnepi lakomát, a sütés-főzés meglehetősen jó hangulatban telhetett:

https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/photos/a.2025259724159640/3983968108288782/

Három gyermekével, feleségével közös családi fotón köszöntötte követőit Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is. Dömötör Csaba, a Miniszterelnök Kabinetiroda államtitkára pedig az Országházról és az előtte ünnepi fényekben pompázó ország karácsonyfájáról posztolt fotót az ünnep alkalmából.

Novák Katalin családügyi miniszter videót tett közzé, melyben azt kívánta mindenkinek, hogy élvezze az együttlétet, ha csak szűk körben is, és azt tanácsolta, tegyük félre a hétköznapi problémákat, gondokat:

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter hagyományos szelfijén ezúttal is a frissen beszerzett karácsonyfa mellett kívánt áldott karácsonyt. Helyettese, Orbán Balázs azokról az ajándékokról posztolt egy fotót, melyeket gyermekotthonban élő gyerekeknek juttattak el a Miniszterelnökségről.

Kocsis Máté a józsefvárosi Fidesz-képviselőkkel kívánt kellemes karácsonyi ünnepeket. A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője Facebook-bejegyzésében Gondos Judit volt önkormányzati képviselővel, Sára Botonddal, a fővárosi kormányhivatal vezetőjével, Juharos Róberttel, a józsefvárosi Fidesz elnökével, Ferencz Orsolya önkormányzati képviselővel és Vörös Tamás önkormányzati frakcióvezetővel készült képet mellékelt.

[embed]https://www.facebook.com/kocsismate/posts/10158311704723241[/embed]

A fővárosi Fidesz-frakció Facebook-oldalán Láng Zsolt ünnepi videójában köszönetet mondott mindenkinek, aki a hétköznapokban Budapestért és a budapestiekért dolgozik.

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a Ferencvárosi Torna Club és az UEFA Bajnokok Ligája címerével, míg Deutsch Tamás EP-képviselő az MTK logójával kívánt áldott ünnepeket mindenkinek.

[embed]https://www.facebook.com/kubatovgabor/posts/10157865195607865[/embed]

[embed]https://www.facebook.com/100000694338124/videos/3879815108718262/[/embed]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.