Kocsis Máté: Karácsony Gergely Zugló polgármestereként is megbukott

Karácsony nemhogy főpolgármesternek, de kerületi polgármesternek is alkalmatlan – írta a Fidesz frakcióvezetője Facebook oldalán, reagálva Tarlós István Magyar Nemzetnek adott interjújára.

Magyar Nemzet Online
2019. 03. 30. 16:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője Facebook oldalán reagált Tarlós István Magyar Nemzetnek adott interjújára:

„Karácsony Gergely Zugló polgármestereként is megbukott. Városfejlesztés nem történt, de felélte a kerület korábbi megtakarításait, és nyereség helyett milliárdos veszteséget termelt a parkolásból. Most meg úgy tesz, mintha semmi köze nem lenne hozzá. Karácsony nemhogy főpolgármesternek, de kerületi polgármesternek is alkalmatlan!”

Tarlós István: Teljes zűrzavar uralkodik az ellenzéki oldalon

Abszurd, amit Karácsony Gergely mond, hogy az általa vezetett kerületben a fizetőparkolásról szóló szerződés mutyi, de nem tehetett mást, ezért aláírta — adott hangot felháborodásának a lapunknak adott interjúban Tarlós István. A főpolgármester a baloldal paródiába hajló önkormányzati kampányán kívül többek között a reptéri zajcsökkentésről és az elektronikus jegyrendszer bevezetéséről is beszámolt – olvasható a főpolgármesterrel készült interjúban.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.