Kocsis Máté: Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a provokáció

Szerdán ezekből a megjegyzésekből a frakcióvezető nyilvánosságra hozott néhányat, de – mint írta – sok van még, szinte mindenkinek van róla története.

Forrás: MTI2019. 11. 21. 9:00
BALLA György; KOCSIS Máté; BÓNA Zoltán
Budapest, 2019. június 24. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje napirend elõtt felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. június 24-én. Mellette Balla György, a második sorban balról Bóna Zoltán, a Fidesz frakcióvezetõ-helyettesei. Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz frakcióvezetője szerint Tordai Bencének, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjének parlamenti főtevékenysége a provokáció.

Kocsis Máté csütörtökön a Facebook-oldalán azt közölte, hogy az ellenzéki képviselő az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol provokál, és sértő, gyalázkodó félmondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket.

Szerdán ezekből a megjegyzésekből a frakcióvezető nyilvánosságra hozott néhányat, de – mint írta – sok van még, szinte mindenkinek van róla története.

„Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik” – írta.

Kocsis Máté egy videót is közzétett, amelyben szerinte Tordai Bence a november 4-i ülésen egy fenyegető megjegyzést tett, az alábbiak szerint:

„Elsőként álljon itt egy videó a 2019. november 4-i ülésről, amelyen épp egy fenyegető megjegyzést tesz. Vajon mit mondhatott?

A.) Tiszteletem, kedves képviselőtársaim!

B.) Félsz, te patkány?

C.) Soha nem provokálok senkit!”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.