Kubatov Gábor: A brüsszeli kettős mérce ellen küzdünk

Míg Brüsszel a magyar kormány babaváró támogatását mondvacsinált indokokkal akarja eltörölni, addig a migránskártyákat „nyakló nélkül” tízezreknek adják; ez ellen a kettős mérce ellen küzdünk – hangsúlyozta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke hétfőn Szigetváron.

Forrás: MTI2019. 05. 13. 19:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikus a Baranya megyei városban „Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani!” címmel tartott lakossági fórum előtt újságíróknak arról beszélt, hogy az európai parlamenti (EP-) választást megelőzően 200-220 ilyen eseményt tart a Fidesz.

Kubatov Gábor elmondta, hogy ezek a rendezvények nem tipikusan fideszes fórumok, mivel a migráció kérdése egy átlagos politikai témánál sokkal több embert megérint. „Jól látható, hogy az emberek osztják azt a véleményünket, hogy Európában nem lehet kettős mércét alkalmazni” – fogalmazott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.