Kunhalmi rettegni kezdett

Íme a demagógia csimborasszója.

2020. 03. 06. 17:41
KUNHALMI Ágnes
Budapest, 2019. február 16. Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyûlési képviselõ felszólal az MSZP kongresszusán, ahol a párt európai parlamenti (EP-) listájáról és választási programjáról döntenek a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. február 16-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azonnal állítsák le a nemzeti konzultációt, és a költségeire fenntartott összeget fordítsák a koronavírussal kapcsolatos problémák kezelésére (...)” – aggódta tele a médiát Kunhalmi Ágnes.

Ez ám a demagógia legfelső foka!

Mindenki nyugodjon meg, nem a koronavírustól jött izgalomba a szocik oktatáspolitikusa, sokkal inkább a Nemzeti Konzultáció csípi a szemét. Mert a demokrácia Kunhalmi-féle bajnokai furcsa módon rettegnek a nép véleményétől, pedig pont őket kellene képviselniük.

De így is kell lennie annál a pártnál, amelyik megállíthatatlanul, őrült tempóban rohan Gyurcsány ölelő karjaiba.

Összenő, ami összetartozik.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.