Lámpavasat és kenderkötelet érdemes gyártani – akasztás lesz

Ejsze, ha tudtuk volna pár hónappal ezelőtt, hogy szájmaszkok és/vagy kézfertőtlenítők gyártásába kell belefogni… Most viszont – hála Czutor Zoltánnak – pontosan tudjuk, miben van a nagy üzlet. Gyorsan le kell gyártani néhánymillió lámpavasat, s mindegyikhez megfelelő méretű kenderkötelet. Akasztás lesz, ugyanis. Fideszes szavazókat fognak akasztani – olvasható Varga-Bíró Tamás honlapján.

Forrás: vbt.pestisracok.hu2020. 05. 17. 18:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga-Bíró Tamás írásában emlékeztet, a Belmondo zenekar frontembere, zeneszerzője és szövegírója régóta örvendeztet meg minket politikai tárgyú jóslataival. E jóslatok egyik legfrissebbike így szól:

„Ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a fidesz szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat, vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük.” (sic!)

Czutor személyében végre olyan pártatlan és nagyhírű művész nyilatkozik meg, akit még a Nemzeti Kulturális Alap is százezrekkel támogat. Legalábbis a kormányszeretettel egyáltalán nem vádolható Index szerint.

*

Bocsánat, hogy elkalandoztam az eredeti témától, ami ugye a lámpavas- és kötélgyártás fellendítése Magyarországon, mégpedig az egyesek szerint közelgő igények mielőbbi kielégítésére. Hiszen olyan ez, mint a koronavírus kapcsán kialakult egészségügyi fejlesztőrendszer: csúcsra kell járatni, fel kell készülni a legextrémebb helyzetek azonnali megoldására is. No, már most! Mint tudjuk, a kormány azután kezdett lélegeztetőgépeket vásárolni, miután kitört a járvány. Ha azonban az akasztásra alkalmas lámpavasak már jó előre legyártatnak, a tömeges kivégzéseket annál gyorsabban, s annál nagyobb hatékonysággal lehet majd végrehajtani. Ugye, mennyivel jobb előre gondolkodni?

Adódik persze a kérdés, hogy kitelepítésük funkcionális legyen-e, azaz minden lámpavas be legyen-e működőképesen kötve az elektronikus rendszerbe? A válasz egyszerű. Ahogyan például Mária Terézia váci látogatásakor is megelégedtek a helybeliek csupán házhomlokzatok felvonásával a foghíjas telkeken, ugyanúgy elégséges a bekötetlen lámpavasak telepítése is. Mondjuk két működő közé egy nem működő, aztán ennyi.

*

Mit lehet erre mondani? Ha a „köznépnek” igénye van a pogromra, akkor nyilván az igényeket ki kell elégíteni. Hiszen az underground maszkba erőltetett, semmiről se szóló mainstream dalokat is meg kell írnia valakinek, az O1G matricákat és pólókat is le kell gyártania valakinek, a dudálós tüntetéseket is tető alá kell hoznia valakinek, s a brüsszeli magyarfeljelentések logisztikáját is meg kell szerveznie valakinek. Hát fideszeseket is akasztania kell valakinek.

Summa summarum, kedves fideszgyűlölő magyarok, most, hogy elérkezett a gazdasági restart, aki jót akar magának, az lámpavasat és kenderkötelet kezd el gyártani. Én szóltam! Üzleti tippemet ráadásul grátisz adom, hiszen magam is akasztandó lévén amúgy se költhetném semmire a jutalékomat

- írta cikkében Varga-Bíró Tamás.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.