Lázár János szerint nyitni kell az új választók felé

Elmondta: a fiatalok felé kell fordulni, hiszen félmillió új szavazó lesz a következő választásra, és meg kell hallgatni az emberek problémáit, csak így juthat sikerre a párt 2022-ben.

Magyar Nemzet
2019. 12. 19. 10:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Tudomásul kell venni, hogy a világ változik, a politika ma már mást kíván, mint eddig megszokhattak. Nehezebb ma város- és országépítésre partnereket találni, mint valami ellen társakra lelni – jelentette ki Lázár János a Vásárhely24-nek adott évértékelő interjújában. Az országgyűlési képviselő szerint változásra van szükség a Fideszben és annak kommunikációjában: a fiatalok felé kell fordulni, hiszen félmillió új szavazó lesz a következő választásra, és meg kell hallgatni az emberek problémáit, csak így juthat sikerre a párt 2022-ben.

A helyi ügyekről szólva felidézte, Makón megerősítették posztján a választók a település polgármesterét. Lázár János kiemelte, öt éve szoros küzdelemben győzött Farkas Éva Erzsébet, majd az összefogás mellett döntött, és most már Makó nemcsak a hagyma, de a fürdő városa, és további hihetetlen fejlődés előtt áll. Mezőhegyesen, ahol szintén 88 százalékkal nyert a Fidesz, ugyancsak jelentős beruházások indultak el. – Én csak az építésben tudok gondolkodni, a rombolás nem az én műfajom – fogalmazott Lázár János.

Hódmezővásárhelyről ugyanakkor azt mondta: a vásárhelyi városházán most többségben vannak azok, akiknek fogalmuk sincs, merre menjen tovább a város. De nem ők nyertek, hanem a Fidesz veszített a városban – vélekedett a fideszes képviselő, aki ezzel összefüggésben megjegyezte: uszítással, gyűlöletkeltéssel lehetett választásokat nyerni, ám az elnyert lehetőséggel már nehéz élni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.