Lebuktatta a drogpartikat, de nem érzi magát hősnek

Több magyarázat is kering arról, hogy ki és miért készítette a kispesti hangfelvételeket. Az igazságot kevesen ismerik, azonban számos pletyka kering erről.

2020. 02. 28. 15:34
null
A fehér por elfogyasztásakor megeredt Lackner Csaba nyelve
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több magyarázat is kering arról, hogy ki és miért készítette a kispesti hangfelvételeket, amelyeken Lackner Csaba „kólát” lóbálva mesél korrupciógyanús ügyekről. Az igazságot kevesen ismerik, azonban számos pletyka kering erről. Az egyik verzió szerint a Fidesz „szervezte be” a hangfelvételek készítőjét, hogy árulja el társait. Van, aki pedig tudni véli, hogy az illető a hatóságok megbízásából készítette a hanganyagokat és azok a lapunknak való kiszivárogtatása is az akció része volt. Ezek a forgatókönyvek szóba kerültek a kispesti antikorrupciós tényfeltáró és vizsgálóbizottság bizottság szerdai, első ülésén is.

A Magyar Nemzet ezeket a kérdéseket feltette a kispesti hangfelvételek készítőjének.

Lackner Csaba kezében fehér porral

Hogyan látja a saját szerepét? Hős, vagy valami más? Elhitte-e, amikor Gajda nem ismerte fel Lackner Csabát a kampányban? Egyáltalán milyen volt a kapcsolat az önkormányzati képviselő és a polgármester között? Kik vettek részt a képeken megörökített baráti focikon, amelyek számos hangfelvételen is szóba kerülnek? Erről és sok egyébről olvashatnak egy hosszabb interjút a Magyar Nemzet szombati számában a kispesti hanganyagok készítőjével.

Korábbi cikkek a témában:

Mr. Negyven Százalék is ott van Karácsony csapata körül

Mesés külföldi ingatlanokban állnak a kispesti közpénzek?

Az ellenzék csak üzletként tekint az összefogásra Kispesten

A kispesti hangfelvételek újabb „jóslata” vált valóra

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.