Lemigránsozta a 444.hu és a Qubit a kárpátaljai és délvidéki magyarokat

További érdekesség, hogy az arab és néger érkezőket kizárólag menekültnek hajlandóak hívni, de ha Kárpátaljáról érkezik egy magyar fiatal tanulni az már „bevándorló” és „migráns”. – számol be cikkében a 888.

Forrás: 888.hu2020. 12. 01. 9:14
null
Saint-Denis, 2020. november 17. Mintegy 2500 illegális bevándorlónak az A1-es autópálya mellett, Párizs északi elõvárosában, Saint-Denisben lévõ táborát ürítik ki francia rendõrök 2020. november 17-én. A tüzet a migránsok gyújtották, hogy melegedjenek. MTI/EPA/Yoan Valat Fotó: Yoan Valat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azok után, hogy hétvégén képesek voltak a fél Párizst lángokba borító és 100 rendőrt megsebesítő antifa tüntetést „békésnek” és „felvonulásnak” titulálni, nem lehetünk túlzottan meglepődve, de azért mindig van lejjebb.

A milliárdos veszteséget termelő, misztikus pénzügyi háttérrel rendelkező 444.hu tudományos hírek hamisításával foglalkozó blogja, a Qubit ismét villantott „Így vált Magyarország bevándorlóországgá az elmúlt négy évben” című „elemzésében”.

A cikk kiindulópontja az, hogy

Ha sorba rendezzük a tagállamokat aszerint, hogy százezer lakosra vetítve hol adták ki a legtöbb új tartózkodási engedélyt, az látszik, hogy Magyarország a középmezőnyben van.

- írják.

Vagyis a Qubit szerint Magyarországra ugyanannyi migráns érkezik, mint a skandináv államokba vagy mondjuk Ausztriába.

A cikkből persze kiderül, hogy kik ezek a misztikus „bevándorlók”:

a felsorolt 68 ezer fő jelentős része kárpátaljai és délvidéki magyar.

Az is természetes, hogy a Kárpátaljáról ennyivel többen érkeznek, mint a Délvidékról, előbbiben ugyanis nem lehet kettős állampolgárságért folyamodni, utóbbiban pedig igen.

A maradék mindenféle érkező a magyarok töredéke, és ők is főleg tanulási célból érkeznek és kapnak ideiglenes tartózkodási engedélyt, Kínából például ezerkétszáz diák érkezett magyar – főképp orvosi – egyetemekre tanulni, és fizeti az ösztöndíjat.

Az egészben egyébként nem is az a nyilvánvaló hazugság undorító, hogy próbálják beetetni velünk, hogy annyi migráns érkezik hozzánk, mint Svédországba – amit a cím implikál – hanem az, hogy

egyébként a 444-en véletlenül sem hívnak bevándorlónak néger és arab migránsokat. Ezt a kifejezést csak határon túli magyarokra hajlandóak használni.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

A Qubiten megjelent cikk szerzője dr. Szabó Attila a cikk megjelenése után megkereste a szerkesztőségünket, mert szerinte a cikk nem szól a magyar etnikumú és magyar állampolgár személyekről, mert nekik, – megfogalmazása szerint: nagyon helyesen – nincsen szükségük semmilyen engedélyre ahhoz, hogy Magyarországon dolgozhassanak, tanulhassanak, élhessenek. A cikk állítása szerint csak a nem magyar állampolgár külföldiekről (szerbekről és ukránokról) szól, akiknek engedélyre van szükségük a magyarországi munkavállaláshoz.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.