Lendvai Ildikó és Vágó István is megkapja a keresztényüldözésről szóló tanulmányt

Több baloldali véleményformáló is lekicsinylően nyilatkozott korunk keresztényüldözésével kapcsolatban, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkárság vezetője nekik válaszolt.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Facebook2019. 04. 29. 15:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azbej Tristan, a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárságának vezetője közösségi oldalán számolt be róla, hogy a keresztényüldözésről szóló kötetet adott fel postán több baloldali véleményformálónak is.

„Lendvai Ildikó szocialista politikus nemrég a napi szintű támadások ellenére bagatellizálta a keresztényellenességet. Vágó István gyurcsányista politikus két nappal a tragikus Srí Lanka-i templomrobbantások előtt gúnyolódott a keresztényüldözésen. Bősz Anett liberális országgyűlési képviselő már a terrorcselekmény után relativizálta korunk legnagyobb, több helyen népirtássá fajuló emberi jogi válságát. Balavány György pedig gúnyos cinikussággal gyakorlatilag tagadta a keresztényeket ért támadásokat. Abban bízom, hogy ezek a hajmeresztő állítások nem rosszhiszeműségből, hanem tájékozatlanságból fakadnak. Ezért postára adtam nekik 1-1 tiszteletpéldányt a februárban bemutatott, a keresztényüldözés jelenségéről és a világ legüldözöttebb vallásának, a kereszténységnek a helyzetéről szóló tudományos tanulmánykötetből” – írta Azbej Tristan a Facebookon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.