Meddig háríthatja még a felelősséget Karácsony Gergely?

Tarlós István: Mindenkinek meg kellene értenie, mi folyik a Lánchíd körül

Forrás: Hír TV2020. 08. 06. 0:26
null

Tarlós István: Mindenkinek meg kellene értenie, mi folyik a Lánchíd körül

Tartalmi hibák miatt visszadobott Lánchíd-tender, súlyos hiányosságok a Pesti úti idősotthonban. Meddig háríthatja még a felelősséget Karácsony Gergely? A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Tarlós István volt főpolgármester mondta el a véleményét.

„Azt mondja Karácsony Gergely: »Sok különbség van az előző és a mostani vezetés között. Például az, hogy ők nem újították fel a hidat, mi felújítjuk.« Elnézve Karácsony Gergely tempóját, alaposságát, a viszonyát a kormánnyal, van erre esély ön szerint?”

kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Nézze, valamennyire megismertem a főpolgármester urat, öt évig formálisan ott ült a közgyűlésemben. Én inkább annál a megfogalmazásnál maradnék, hogy meg kellene érteni, hogy mi folyik a Lánchíd körül. Én sajnálom, hogy politikai üggyé varázsolták.”

– reagált Tarlós István.

„Karácsony Gergelynek kellene megértenie?”

– tette fel a kérdést a műsorvezető.

„Mindenkinek meg kellene értenie, mert szerintem ezt nagyon kevesen értik már, hogy ott mi folyik. Választ kellene kapni triviális kérdésekre, mert itt egy kommunikációs küzdelem folyik most alapjában véve. Először is nem értem, hogy miért kellett februárig várni az előző tender lezárásával. Azt már novemberben jogi szempontból minden további nélkül meg lehetett volna tenni és akkor belefértek volna abba a bizonyos nyolcéves referenciaablakba, amin most ez a vita folyik.”

– mondta Tarlós István.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.