Menczer Tamás gerinctelennek tartja a kiszivárogtatókat

Az államtitkár közösségi oldalán úgy fogalmaz, amíg az Index arról ír, hogy a külügyi vezetők vészhelyzetben is folyamatos és precíz munkát várnak el a munkatársaktól, addig nagy baj nincs.

Magyar Nemzet Online
Forrás: facebook.com/menczer.tamas2020. 03. 18. 12:09
null
Fotó: Marton_KOVACS Forrás: FACABOOK.COM/MENCZER .TAMAS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára közösségi oldalán bejegyzésben számol be arról, hogy „ma velük kezdődik az Index”.

Menczer Tamás azt írja, mindig gerinctelennek tartotta azokat, akik a fizetésüket felveszik, és közben az információkat kiszivárogtatják.

De amíg az Index arról ír, hogy a külügyi vezetők vészhelyzetben is folyamatos és precíz munkát várnak el a munkatársaktól, addig nagy baj nincs. Dolgoznunk kell a magyar emberekért, különösen a bajban. Akinek ez nem tetszik, ne jöjjön a Külügyminisztériumba – olvasható Menczer Tamás Facebook-bejegyzésében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.