Okosparkot adtak át Kaposváron

Átadták a környezettudatossági és energiahatékonysági szempontok szerint, 1,4 milliárd forintból épült okosparkot kedden Kaposváron.

Forrás: MTI2019. 10. 08. 15:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szita Károly (Fidesz-KDNP) polgármester az eseményen azt mondta: Kaposvár megérkezett a 21. századba, a város a fénykorát éli, lakosai a somogyi megyeszékhely néhai polgármesteréről elnevezett, a Modern városok program forrásait magába foglaló Németh István-program fejlesztéseinek is köszönhetően olyan várost építenek, amely európai mércével is megállja a helyét.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt hangsúlyozta, hogy a kormány mindenkiben partnert lát és partnert keres, ennek azonban az a feltétele, hogy benne is partnert és ne ellenséget lássanak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.