Politikai és ideológiai kiválasztás történik, hiszen mindenkinek kell dobni a koncot

A Hír TV Címlap című műsorának Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kunfalvi Nóra, újságíró voltak a vendégei, a műsorvezető M.Dobos Marianne. A műsorban szó lesz arról, hogy Karácsony Gergely úgy tűnik tartja a női kvótát már, ha létezik ilyen nála, az ötből kettő női helyettest szeretne maga mellett tudni, azokat, akikről korábban azt állította alkalmatlanok a győzelemre és máris elkezdődött a marakodás az ellenzéki térfélen, eddig tartott a nagy összefogás, továbbá szó lesz még arról hogyan lett Európa legszigorúbb abortusztörvényből az egyik legengedékenyebb, megnézzük az észak-ír szabályzást és annak ideológiai hátterét.

Forrás: Hír TV2019. 10. 29. 15:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt héten derült az ki, nagyjából körvonalazódott, hogy 5 főpolgármester-helyettest szeretne Karácsony Gergely és megnevezte a sajtó Tüttő Katát, Gy. Németh Erzsébetet. Ma posztolt a Facebook oldalán az új főpolgármester Tüttő Katával egy közös fotót, hogy mennyi közös van bennük és megmutatta a tőle kapott ajándékot, de mintha elfelejtették volna azt a hangfelvételt, ami nemrég került nyilvánosságra és ahol arról beszél, hogy Tüttő Katát ő is benézte. Ti a helyében elvállaltátok volna ezt a pozíciót? – kérdezte M. Dobos Marianne műsorvezető.

Nincsen jobb választása, valóban nem nyerte meg a választást se Tüttő Kata se Gy. Németh Erzsébet, ahogyan azt Karácsony Gergely jól megjósolta előre. Az más kérdés, hogy azért, ha valakiről kimondják, hogy alkalmatlan, szó szerint azt mondta, hogy nem kell attól félni, hogy megnyeri, akkor ezek után, hogyan tudnak együttműködni munkatársakként, de az nagyon jól látszik, hogy míg Tarlós István három főpolgármester-helyettest választott maga mellé, így a költségvetést is alacsonyabban tudta tartani és szakmai szempontokat vett figyelembe a kiválasztásnál, itt most politikai és ideológiai kiválasztás történik, hiszen mindenkinek oda kell dobni a koncot

– mondta Párkányi Eszter.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.