Modern bolsevizmus Baranyi Krisztina BLM-szoborterve

Rákay Philip szerint szépen összekerül minden, ami valahol a mélyben összetartozik: a BLM, az ANTIFA és az LMBTQ harcosai.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 11. 29. 10:33
KARÁCSONY Gergely; BARANYI Krisztina
Fizetett provokátorok hálózata szeretné hazánkba is importálni a polgárháborús hangulatot Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rákay Philip közösségi oldalán tette helyre Ferencváros baloldali polgármesterének, Baranyi Krisztinának a napokban nyilvánosságra került tervét, miszerint a kerületben szoborkompozíciót állítanak az éppen szobordöntéseiről, gyújtogatásairól, erőszakos utcai zavargásairól hírhedtté vált Black Lives Matter mozgalom tiszteletére.

Fizetett provokátorok hálózata szeretné hazánkba is importálni a polgárháborús hangulatot

Rákay Philip bejegyzésében így fogalmazott:

„Hiába, Baranyi Krisztina érti a szélsőbalos-liberálbolsi idők szavát. Vagy egyszerűen csak elmeroggyant. Bár a kettő inkább kézen fogva jár...

Mégis mi más magyarázata lehet még annak, ha valaki 2020 Magyarországán polgármesterként annak érzi nyomasztóan nagy társadalmi igényét, hogy a Black Lives Matter nevű, radikális, szélsőbalos mozgalomnak – amely az ANTIFA nevezetű, Soros által pénzelt, gyilkos terrorszervezettel karöltve lángba borította az USA-t – szoborcsoportot állítson?

Mi közünk is van nekünk mindehhez? Hacsak az nem, hogy a fizetett provokátorok hálózata így szeretné hazánkba is importálni a polgárháborús hangulatot megrendelésre előidéző, aljadék csőcseléket? Először csak szobor készül róluk, aztán majd megalakul a helyi újbalos tagozatuk is? A recept elvégre ott van a hálózatnál, már csak meg kell szervezni a magyar változatot, ugye?

Krisztina kerületi főnéni persze nem áll meg félúton. Őt nem olyan fából faragták – baltával... A készülő emlékmű ugyanis – szigorúan a modern, haladó értékek jegyében – több legyet is agyonütne egy csapásra, így az LMBTQIJKLMNOPRST... problémakörére is reflektálni kíván.

Szépen összekerül minden, ami valahol a mélyben bizony összetartozik: a BLM, az ANTIFA, az LMBTQ harcosai, és egyéb genderidiotizmus-hirdetők, együtt az anarchista barmokkal... Amikor a kisebbség devianciája hangos, erőszakos agresszivitással párosulva, bármilyen eszközzel rákényszerítené magát a többségi társadalomra, majd előbb-utóbb kötelezővé is tenné saját kibillent világát... Modern bolsevizmus ez, kár is szépíteni!

S ezt a kizökkent világot szolgálja az a pályaműveket elbíráló, roppant szakmai zsűri is, amely az alábbi elmebeteg, bár esztétikainak álcázott mondatfüzért bírta megkomponálni, íme:

„Egy olyan köztéri emlékműszobor parafrázis, amely jelenleg is aktuális társadalmi és politikai kérdéseket érint és hoz játékba: Black Lives Matter, az LMBTQ-val kapcsolatos, a társadalomban élő előítéletek. A szobor térdelő gesztusa a köztéri szobordöntési mozgalmakra is utal, a műalkotás mindenkori helyzetéről is elgondolkodtat.”

„Térdelő gesztusa”, hát persze. Már látom magam előtt, ahogy a szélsőliberális főidióták és identitászavaros követőik térden csúszva együtt vezekelnek a BLM mozgalom emlékműve körül, majd könnyezve megkoszorúzzák az ismeretlen transzvesztita szobrát. Beteg kretének...”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.