Régi-új ellenfél támadt fel

Hatalmas szakadék, űr választja el a kormánypártokat az utánuk következő ellenzéki pártoktól – hangzott el a Karc FM Az igazság órája című műsorában. Ennek ellenére nem szabad lebecsülni az ellenzéki erőket.

Forrás: Karc FM2019. 06. 04. 17:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Momentum elnökének elszólásából például kiderült, hogy mögöttük európai hálózatok állnak. Egyelőre nem tudni, hogy ténylegesen hogyan segítették a pártot, de a kijelentés ideológiai értelemben mindenképpen igaz: a nyílt társadalmat képviselik ők is.

Az az eszmei cél pedig, ami a folyamatos győzelmek után nemesíteni tudja a jobboldal számára a versengést a soron következő önkormányzati választásra és a további küzdelmekre, az, hogy van egy régi-új ellenfél. Gyurcsány Ferencnek hívják. A Gyurcsány által megtestesített dekadenciának és amoralitásnak a politikai hatalom iránti kéjsóvárgása pedig végtelennek tűnik.

Az igazság órája: sorskérdésekről őszintén az Alapjogokért Központtal. Minden kedden délután háromtól négyig a Karc FM-en. Ismétlés: reggel háromtól négyig. A házigazda: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója. Állandó vendég: Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. A szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre. A legutóbbi adást ITT hallgathatják meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.